Van 7 juli t.e.m. 31 juli is Trouilliez in bouwverlof. Aanvragen worden hierna behandeld.

Werken bij Trouilliez

Wil jij werken bij een groeiend familiebedrijf, een fijn team en uitdagende projecten?

Dan nodigen wij je graag uit bij Trouilliez Interieur. Wij zijn steeds op zoek naar talentvolle profielen die ons team vervoegen.

Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit én een aangename werksfeer.

Trouilliez biedt doorgroeimogelijkheden, uitdagende projecten en de kans om je persoonlijk te ontwikkelen.

Interesse? Solliciteer dan voor onze vacatures of kies voor een spontane sollicitatie.

Vacature

Plaatser keukens en kasten

Omschrijving:

Samen met je team plaats jij kasten en keukens op maat bij onze klanten. Een tof team in een innovatief bedrijf waar Kwaliteit nog met een hoofdletter geschreven wordt.

Aanbod:

Vacature

Projectleider interieur

Omschrijving:

Je staat in voor de technische uitwerking en opvolging van onze uit te voeren projecten. Je tekent nauwgezet de uitvoeringsplannen en bespreekt deze met de klant.

Je staat in voor de bestelling van de materialen en de communicatie met onze productie. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van jouw projecten.

Profiel:

Aanbod:

Vacature

Meubelmaker

Omschrijving:

Samen met je team zorg jij voor de productie van op maat gemaakte kasten en keukens. Je hecht veel belang aan orde en kwaliteit. Je bent leergierig en wil graag ervaring opdoen in een tof en innovatief team. Ook mensen zonder ervaring welkom.

Aanbod:

Vacature

Atelierverantwoordelijke

Omschrijving:

Als atelierverantwoordelijke leid je het atelier van Trouilliez en stuur je een gemotiveerd team van schrijnwerkers aan. Je maakt de planningen op en controleert daarna ook de afgewerkte projecten. Je komt terecht in een hecht team in een innovatief bedrijf waar Kwaliteit nog met een hoofdletter geschreven wordt. Ben jij de geknipte persoon voor deze job? Solliciteer dan snel via ons formulier!

Profiel:

Aanbod:

Vacature

Interieurarchitect(e) – Verkoop

Omschrijving:

In onze showroom in Kontich verwelkom je de klant en luister je naar hun wensen voor hun interieur op maat. Je geeft hen advies en maakt ontwerpen in 3D (SketchUp) met een bijhorende offerte. Je komt terecht in een fijn team waarin we veel waarde hechten aan kwaliteit. Ben jij de interieurarchitect(e) die we zoeken? Solliciteer dan snel via ons formulier!

Profiel:

Aanbod:

Spontaan solliciteren

Wij zijn steeds op zoek naar profielen met talent. Gebruik onderstaand formulier om je gegevens door te sturen. Wij nemen spoedig contact met je op.

Maak deel uit van deze toffe bende!