Van 7 juli t.e.m. 31 juli is Trouilliez in bouwverlof. Aanvragen worden hierna behandeld.

Over Trouilliez

Hier ontdek je wat echt maatwerk is.

Trouilliez Interieur is dé specialist in het ontwerpen, produceren en plaatsen van meubelen op maat. Voor elke ruimte in jouw woning of bedrijf kunnen wij een slimme opbergoplossing bedenken. Een op maat gemaakt bureaumeubel? Of een volledige winkelinrichting? Jij bedenkt het. Wij tekenen uit en maken het!

TROUILLIEZINTERIEURKONTICH 42

Alles begint bij jouw interieurdromen. Vertel ze ons en wij gaan aan de slag! Onze interieurarchitecten adviseren en zoeken met jullie naar het allerbeste resultaat. Met hun expertise tekenen ze daarna al jouw wensen uit. Zo ligt er in geen tijd een praktisch en professioneel ontwerp voor je klaar.

We gieten jouw ontwerp in een concreet voorstel met een gedetailleerde offerte. De prijzen van elk individueel onderdeel staan daarin nauwkeurig vermeld. Transparant en helder. Zonder verborgen kosten.

Verdiep je hier even in onze werkwijze. Zo kan je tijdens je afspraak gerichte vragen stellen aan onze medewerkers.

Onze werkwijze

Van droom tot offerte

Elk mooi verhaal start met een goed gesprek. We nemen uitgebreid de tijd om kennis te maken en jouw project stap voor stap te bespreken. Daarbij luisteren we eerst naar jouw wensen en denken we actief mee om jou te inspireren. 

Tijdens dit kennismakingsgesprek geven we je ook graag een rondleiding in onze toonzaal. Stalen van materialen en voorbeelden van realisaties geven je een beter beeld van hoe jouw project er zal uitzien en voelen. We nemen je daarna ook graag mee naar ons atelier, het kloppend hart van ons productiebedrijf. Daar kan je zelf zien hoe alles wordt gemaakt en kennismaken met onze professionals in het atelier. 

Na dit bezoek mag je rekenen op een zeer gedetailleerde en overzichtelijke offerte. Ook tonen we je graag de 3D-beelden van het interieur waar jij voor kiest. Zo kan je meteen zien wat je mag verwachten. Daarna is het aan jou en wachten wij op de goedkeuring van de offerte om het productieproces in gang te zetten!

TROUILLIEZINTERIEURKONTICH 55
TROUILLIEZINTERIEURKONTICH 47

Opmeting

Na de ondertekening van de offerte wordt je project toegewezen aan één van onze projectleiders. Zij gaan als ervaren interieurarchitect dan ook meteen aan de slag met jouw project. Daardoor kunnen wij tijdens het hele traject, tot en met de oplevering, een vlotte samenwerking en een professionele service garanderen.

Je projectleider zal eerst en vooral een opmeting inplannen. Wie maatwerk levert, moet immers voor de juiste opmetingen zorgen. In een nieuwbouw is dat meestal het moment dat de chape er ligt. Bij verbouwingen ligt dat uiteraard anders. Jouw projectleider plant daarom samen met jou de opmeting in en zal deze op het afgesproken moment ook zelf komen uitvoeren. 

Opmaak productieplan

In deze fase gaan we aan de slag met de offerte en de opmetingen om je productieplan uit te tekenen. Daarin duiden we ook de nodige informatie aan voor de elektriciens en loodgieters. Zo weten zij welke aansluitingen ze waar juist moeten voorzien. 

Natuurlijk bespreken we dit productieplan eerst uitvoerig met jou. Daarbij overlopen we bovendien samen nog eens de gekozen stalen van de materialen. Op deze manier voorzien we zowel voor jou, als voor onszelf een duidelijk overzicht waarmee we concreet aan de slag kunnen. Na jouw finale goedkeuring kunnen we dan met een gerust hart het productieproces van start laten gaan!

TROUILLIEZINTERIEURKONTICH 118 1
TROUILLIEZINTERIEURKONTICH 56

Een datum om naar uit te kijken

Jouw fiat betekent ook meteen dat jouw project een plaats krijgt op onze planning. Je hebt dan al een goed idee van het moment waarop de werken starten en wanneer ze worden opgeleverd. Ja, het is allemaal maatwerk en toch doen wij er alles aan om de termijn zo kort mogelijk te houden. Weet echter dat we nooit toegeven op onze kwaliteitsnormen.

Jouw maatwerk in productie

Jouw droom krijgt nu echt vorm met de productie door ons team van professionals in ons eigen atelier. Zij werken met de meest geavanceerde machines en technieken om echt maatwerk te garanderen. 

Bij de start van het productieproces plaatsen wij ook meteen de nodige bestellingen bij onze leveranciers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jouw keukentoestellen. Door dit meteen bij aanvang te doen, zorgen we ervoor dat we kort op de bal kunnen spelen en de levertermijnen zo kort mogelijk kunnen houden voor jou. 

Wij kiezen ook steeds voor een superieure afwerking van ons maatwerk. Daarom besteden we ons lakwerk uit aan een gespecialiseerde lakkerij. Dit alles calculeren we van begin af aan mee in het productieproces, zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen terwijl we de leveringstermijnen zo kort mogelijk houden.

werk
TROUILLIEZAANGEPAST 4 1

Het project in uitvoering

Het moment waarnaar je uitkijkt, is eindelijk aangebroken: de plaatsing van je project! We zorgen voor een goede voorbereiding en een duidelijke planning zodat jij weet waar je aan toe bent. We berekenen het aantal werkdagen die we nodig hebben en stellen hiervoor een haalbare planning op. 

Bij aanvang van de plaatsing zorgen we ervoor dat we de werf goed voorbereiden. Zo wordt jouw vloer afgedekt en de werf helemaal klaargemaakt om je project zo vlot mogelijk te kunnen installeren. Na de voorbereiding zal jouw projectleider de plaatsing van je project officieel opstarten en doen wij er alles aan zodat jouw project er binnen de afgesproken termijn staat. Achteraf ruimen wij natuurlijk alles weer mooi op, zodat jij meteen van ons maatwerk kan genieten!

Genieten van jouw droominterieur

Alles is klaar! Je projectleider levert het project officieel op en overloopt alles nog eens met jou. Hierbij krijg je uiteraard uitleg over de toestellen en de noodzakelijke onderhouds- en reinigingstips. Je droom is gerealiseerd, laat het genieten nu maar beginnen!

Zit je nog met vragen? Verwittig dan gerust onze professionele dienst na verkoop. Zij staan klaar om u zo spoedig mogelijk verder te helpen.

TROUILLIEZINTERIEURKONTICH 110

Laten we jouw project bespreken

business consultant cta arrow