fbpx
Maak een afspraak

Slaapkamers op maat

Op maat gemaakt

Het beeld van de losstaande kleerkast verdwijnt meer en meer uit de eigentijdse slaapkamers. De voordelen van een op maat gemaakte kastenwand zijn overweldigend: u creëert tot 40 % meer bergruimte, en dit volledig volgens uw persoonlijke indeling.

Prima afwerking

Geïntegreerde schuiven achter de deuren, een sober design en een prima afwerking vermijden stofophoping en zijn daarom zeer onderhoudsvriendelijk.

Bijbehorende materiaalkeuze

Trouilliez Interieur maakt ook een bed , achterwand en bijbehorende nachtkastjes in dezelfde materiaalkeuze. Dit alles wordt perfect aangepast aan uw bestaande lattenbodem en matras.

Bekijk ons werk

Een greep uit de verschillende slaapkamer-projecten van Trouilliez

Wij zijn zeer tevreden met onze kasten en met de correcte afspraken, veel dank aan het ganse team

Willy en Lily

Graag wil ik ook even zeggen dat ik heel tevreden ben met je vriendelijke en attente personeel!

Monique

Zoals gepland hebben jullie mannen (Danny en Jens) maandag en dinsdag onze maatkasten komen plaatsen. Graag wil ik jou even laten weten dat we heel erg tevreden zijn over het geleverde werk en de manier waarop Danny en Jens dat uitgevoerd hebben. Het zijn fijne stielmannen die erg proper werken. Chapeau. Het eindresultaat is echt heel mooi. We zullen dan ook met plezier naar jullie refereren als mensen er om vragen. Dikke merci.

Guido B

Verder willen we ook graag nog een woordje van dank overmaken aan de installateurs. Ze hebben prachtig werk geleverd en waren bovendien uitermate vriendelijk.

Lawrence

Jouw slaapkamer laten maken door Trouilliez?

Vul dan meteen ons contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met je op!    Wij gebruiken jouw gegevens om contact met jou op te nemen voor een gesprek.