fbpx
Maak een afspraak

Keukens op maat

Uw Wensen

Bij het tot stand komen van een nieuwe keuken zijn de wensen van de klant steeds zeer persoonsgebonden. Iedereen heeft zo zijn jarenlange gewoonten en voorkeuren.

Eigen Productie

Door onze doorgedreven eigen productie van alle items van het keukenmeubilair bent u niet langer gebonden aan vaste maten of een standaard indeling.

Creatieve Invulling

Hierdoor creëren we een grote vrijheid die op een creatieve manier ingevuld wordt. Dit geeft ons de kans aan elk concept een eigen ‘touch’ te geven, terwijl de beschikbare ruimte steeds optimaal benut wordt.

Bekijk ons werk

Een greep uit de verschillende keuken-projecten van Trouilliez

Wij zijn enorm tevreden met het prachtige resultaat en de keurige afwerking! We hebben al reclame gemaakt!

Hilde & Guy

We zijn ontzettend tevreden van de keuken, echt vakmanschap.

Joëlle

Hartelijk dank voor het plaatsen van onze keuken. We zijn veel tevreden!

Bénedicte en Thomas

Het was aangenaam te zien hoe professioneel jullie werkten. Alles was zeer goed getimed en de afwerking was heel verzorgd. Bovendien zijn uw personeelsleden gemotiveerde en vriendelijke mensen. Als één van onze kennissen overweegt een keuken te plaatsen, dan heb je aan ons goede verkopers.

Stefaan en Anne
Gisteren werd onze keuken opgeleverd. Wij zijn supertevreden van het geleverde resultaat. Echt knap werk! En ook een dikke pluim voor de plaatsers!
Joost

Jouw keuken laten maken door Trouilliez?

Vul dan meteen ons contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met je op!    Wij gebruiken jouw gegevens om contact met jou op te nemen voor een gesprek.