fbpx
Maak een afspraak

Woning V 2650
Warme, Moderne Inrichting Landhuis

Van ontwerp door onze gediplomeerde binnenhuisarchitecten tot de realisatie door onze gespecialiseerde schrijnwerkers hebben we op dit project zeker onze stempel mogen drukken.

Met veel oog voor detail heeft ons team hier onder andere de woonkamer, de badkamer en de keuken geplaatst. De leefruimte, met ingebouwd tv meubel en open haard geeft een erg moderne maar toch warme feel. De zwarte, witte en grijze tinten werken goed samen om dit te bewerkstelligen.

Deze stijl wordt doorgetrokken naar de minimalistische badkamer. Het donkere hout geeft een verrassende warmte aan deze ruimte die niet vaak voorkomt in zo’n moderne ontwerpen. 

In de grote, open keuken werkten we met een groot op maat gemaakt kookeiland. Dit werd zo afgewerkt dat het doorloopt tot een lager gelegen ontbijttafel. Verder bouwden we de ingebouwde keukenkasten met dezelfde moderne feel als die in de rest van het huis ook gevonden kan worden.

Maar een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden, dus oordeel zeker zelf!


Getriggerd door dit project?

Al meer dan twee generaties lang specialiseert Trouilliez zich in het ontwerpen én plaatsen van keukens en kasten op maat. Met veel aandacht voor een persoonlijke begeleiding, kwalitatieve materialen en een ijzersterke planning. Spreekt dat je aan? Dan kan je makkelijk contact met ons opnemen.